Notícies

Dissabte 23 i Diumenge 24/12/2023

La coral Montau particia a la representació de El Conte de Nadal organitzat i interpretat pel grup de teatre SpaiDart de Begues.


Dissabte 16/12/2023

La coral Montau particia en la celebració del Nadal al Centre de Serveis i Residència La Vinya.


Viatge de la Coral Montau a Còrdova

Del 12 al 15/10 la Coral Montau va estar visitant la ciutat de Còrdova on va tenir l’oportunitat i l’honor de cantar a la missa del diumenge que es celebra a la Mezquita-Catedral de la ciutat.

Vam tenir la sort de poder gaudir de l’organista titular el Sr. Clemente Mata.

Més informació aquí


Diumenge 1/10 ens veiem a la Mostra d’Entitats de Begues.

Vine a conèixer-nos.


Portes Obertes

Des de La Coral us animem a participar el proper mes d’Octubre en les Portes Obertes que hem organitzat perquè pugueu conèixer les diferents seccions que tenim i que s’adapten a totes les edats (dels 4 fins els 100 anys!).

T’ESPEREM!


L’any 2023 la Coral Montau assisteix a la gala de lliurament dels segons Premis Ànima Beguetana, els guardons amb els quals l’Ajuntament de Begues reconeix la contribució de persones i entitats del municipi en la difusió del nom de Begues i en la projecció dels valors que li són propis.

La Coral Montau va ser galardonada amb el Premi ambaixador/a local.

Membres de La Coral recollint el premi de mans de l’Alcaldessa de Begues Mercè Esteve i Pi

UNA FLAUTA MÀGICA A BEGUES

Al Gener del 2020, i just abans de que esclatés la pandèmia mundial de la COVID-19, La Coral va commemorar els seus 40 anys d’història amb l’estrena d’una versió ben particular de l’Opera de W. A. Mozart “La Flauta Màgica“, amb llibret de L. da Ponte, adaptació al català d’Albert Romaní i adaptació dels diàlegs d’A. Pons.

L’Opera es va estrenar al Teatre “El Goula” del Centre Cívic “El Roure de Begues amb la participació de totes les seccions de La Coral (Infantil; Giants, Atelier i Montau), així com de les diferents entitats del poble com els Timbalers de Begues, el grup de teatre SpaiDart, La Cuca Fera, entre d’altres…

Per celebrar aquesta efemèride, es van convidar exdirectors i expresidents de la Coral Montau.