Direcció

Coral Montau adults: Christina Koch.

Nascuda a Teheran el 1976, de nacionalitat alemanya, parla alemany, anglès, català i castellà. Formada a Berlín, l’any 1996 es trasllada a viure a Catalunya. Estudia cant al conservatori de Manresa i jazz vocal al Taller de Músics de Barcelona. Al 2010 es gradua amb la qualificació d’Excel·lent al Grau Superior de cant clàssic a l’ESMUC. Assisteix a diferents cursos i classes magistrals a Catalunya, Alemanya i Escòcia. Té els cursos de nivell A i B de direcció coral de la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) i cursa la assignatura de Foniatria 2 a la UAB, on obté la qualificació de Matrícula d’Honor. 

Aprofundint en el tema de la foniatria, estudia el mètode Voicecraft a Barcelona i Londres.

Té molta experiència com a cantant solista en concerts, recitals i òperes i ha donat classes de cant a Kal Musik de Cerdanyola, El Musical de Bellaterra, Escola Municipal de Música de Solsona, Conservatori de Badalona, Escola Municipal de Música de Berga, Equip de professors de l’Orfeó Català ( Palau de la Música Catalana, Barcelona) i professora de cant del Cor Caelum del Personal de la Caixa. Imparteix cursos i tallers de foniatria a la Universitat de Lleida, a Andalucia i a diversos llocs de Catalunya per a la FCEC. Ha treballat com a professora de cant coral al Casal de la Gent Gran de Sant Joan de Vilatorrada, la Coral del Club Sant Jordi de Solsona, la Coral la Fónica de Freixinet (Solsonès) i d’ensembles com el grup de Gospel Free Songs a l’Escola Municipal de Música de Solsona. També és mestre de la Capella de Música de Sant Pau del Camp (Barcelona).

Coral Infantil, Cor Giants i Atelier: Leyre Estruch Serra

És una noia de 22 anys (Barcelona 2001) que va començar a cantar a la coral Montau infantil quan en tenia 4 anys.

Sota la direcció de la Mireia va descobrir l’apasionant que és la música i la veu, que més tard agafaria com al seu principal instrument.

De petita va estudiar piano i flauta travessera a l’escola de música. Després va fer classes amb el contrabaixista Dee Jay Foster, qui va confiar en ella i li va obrir camí al món del jazz.

Va preparar proves d’accés al superior a l’escola municipal de música de Sallent amb el mestre Pepe Balasch.

Actualment està cursant el grau superior de Jazz i Música Moderna (especialitat de veu) al Conservatori del Liceu on ha fet classe de cant amb grans professors/es i músics com la Celeste Alías, l’Alex Dee i la Carme Canela, qui és la seva actual professora.

Li agraden molt els infants i porta treballant de monitora en projectes de lleure des dels 16 anys. Titulada oficialment des dels 18 anys com a monitora i als 21 anys com a coordinadora de lleure.